FELHÍVÁS!

Gondoltam egyet a minap. Egyedül nem vagyok elég a blog írásához, így hát meghirdetek egy versenyszerűséget. A legjobb kritikák íróit beveszem a szerzői csapatba. Még nem tudom, hogy hány új társat üdvözölhetünk majd. Ez sok mindentől függ. Főleg, hogy hány és milyen pályamunka érkezik.

A bővülésnek több előnye is lesz. Egyrészről színesebb lesz a blog, másrészről pedig talán sűrűbben lesznek friss posztok.

Egy szerzővel már bővültünk, andrasiisi személyében. Bemutatkozó posztját már nagyon várjuk, remélhetőleg minél hamarabb jelentkezik is vele.

Akinek van kedve és érez magában elég elhivatottságot ahhoz, hogy a csapat tagja legyen és renszeresen jelentkezzen friss posztokkal, az küldje el a pályamunkáját a filmdzsungel@gmail.com email címre.

 

Versenykiírás:

Téma: szerintem egyértelmű, tetszőlegesen választott film, persze az észszerűség határai között. Szóval a pornótól tartózkodjatok, ha lehet.

Formai követelmény: szinte semmi, azért szókincsében legyen változatos és stilisztikailag is állja meg a helyét. Kép nem kell bele, de persze nem hátrány.

Tartalmilag: legyen kritikus, de mégis maradjon egy néző szempontjánál.

Beküldési határidő: 2008. március 25.

A legjobbak lehet a blogra is kikerülnek. Természetesen csakis a szerző engedélyével.

Ide küld a kész cikket: filmdzsungel@gmail.com

 

Egy oldaldobozba kiteszek egy linket amin mindig elérhetők lesznek a versenykiírás részletei.

Végül pedig kívánok mindenkinek jó munkát!