Technikai részletek

Tudom, hogy kicsit offtopik, de ez van. Ez is hozzátartozik.

Először is: láthatjátok, hogy szépen fejlődik az oldal. Születnek szép számban bejegyzések. De a külcsín háttérbe szorult. Ami jól is van egy darabig. Azért történnek ott is változások, mégha nem is olyan szembetűnőek. Legfőképpen az oldaldobozok fejlődnek; próbálom megtalálni a legmegfelelőbb összeállítást. Így mikor megtudtam mire jó a feed rögtön ki is került a doboz, méghozzá jól látható helyre. Meg is hozta az eredményt, volt pár vállalkozó szellemű aki felvett az RSS listájára. Akkor itt szeretnék egy kérést is megfogalmazni a kedves olvasók felé azaz: ha valakinek van jó ötlete, hogy mik kerüljenek ki oldalra, akkor az kérem dobjon meg egy emaillel (jöhet kommentbe is).

Lekerült az "utolsó 5 film amit láttam" dolog az oldaldobozból. Enyhén szólva hülyeség volt, na de mindegy. Helyette egy sokkal értelmesebb került ki: ajánló. Amit érdemes megnézni szerintem, vagyis szinte kötelező darabok. :)

Még fontos megemlíteni, hogy kezd kialakulni egy rendes - tehát egyedi és nem bloghu sablon design - a fejemben, szóval majd az is lesz egyszer, de ez még a jövő zenéje.

Most viszont lehet készülni, mert már egy "versenykiírás" ötelete megszületett. Hamarosan a részletek is kikerülnek a blogra. Fejembe vettem, hogy kell egy-két írótárs, szóval akinek van kedve és a szavakkal is jól bánik, az nézze sűrűbben a blogot. Pár napon belül felkerülnek a részletek.

süti beállítások módosítása