Szünet

Azt hiszem észrevehető mostanság, hogy ritkásak a posztok. Heti egy is alig van sajnos. Tudom nem kéne sajnálkoznom, mert rajtam múlik, hogy van-e vagy nincs új poszt. De mégis van okom a sajnálkozásra. Az érettségi jobban kitölti az időmet, mint gondoltam. Már nem is tudom mikor láttam egy rendes filmet. Csak ilyen kisebb, napi agyrohasztásra van időm. Ezt pedig - bevallom férfiasan - mindenféle mese nézésével töltöm ki.

Lényegében még 1 hét van a szóbeli érettségiig után meg Hawaii. Szóval előreláthatólag a következő hetet még új kritika nélkül kell túlélnetek. Utána újra gőzerővel beindul a gépezet és jönnek majd a kritikák szépen sorban.

Addig is, hogy ne unatkozzatok a társblogunk címe: http://szerintemavilag.blog.hu. Lehet ott is olvasgatni, kommentelni. Azt is szintén én írom (milyen meglepő, ha már társblog), csak más álnév alatt, ezzel is elkülönítve a kettőt. Az kicsit (na jó nagyon) személyes hangvételű.

Más. Szerzőtársam eddig két nagyszerű kritikával ajándékozott meg minket, de azóta semmi. Szóval lassan kijelenthetem, hogy csak formailag társ, gyakorlatilag inkább csak olvasó. Ez nagy kár, de elfogadjuk, ha ez az ő döntése. Ettől függetlenül kritikáit szüntelenül várjuk.

Hogy egy kicsit fokozzam a várakozást, egy új rovatot is bejelentek. Ez pedig a múltidéző. Sok filmes blogon feltűnt már és most itt is eljött a pillanat. Természetesen a régi vagy már klasszikusnak számító filmek kerülnek majd ebbe a kategóriába. Pótlások és újranézések egyaránt.

Végezetül pedig filmajánló. Alábbi kis videó: Kansas City Shuffle az Alvilági játékok című filmből. Aki még nem látta annak pótolnia kell, aki már látta annak meg újranéznie :))

süti beállítások módosítása