5 év

Most már talán kijelenthető, hogy hagyomány részemről a filmdzsungelen megjelent első bejegyzésről késve megemlékezni. Idén két héttel csúszott el a dolog.

Most, hogy 5 éves lett a blog semmi sem fog változni. Mindig szeretném, ha több bejegyzés kerülne fel, ha szélesebb skálán sikerülne elnyújtani az érintett filmeket vagy hogy tényleg valami nagyobb dologgá nője ki magát ez az egész. Az évek során arra jöttem rá, hogy ezek nem fognak megtörténni. Azt viszont, hogy mindenképpen örömtelinek tartom, hogy még 5 év után is frissül a blog, még akkor is ha ez elég rendszertelenül következik be. És még mindig meglepődöm pozitív reakciókon, és azon is, hogy milyen messzire eljut a blog híre.

Múltkor futottam bele a bloghu egy rejtettebb részébe (legalábbis a filmdzsungelen nincs rá közvetlen link) és csodálkoztam el rajta, hogy az évek során milyen sokan is fordultak meg a blog körül, ha csak egy-egy bejegyzés erejéig is. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a filmdzsungel azzá válhasson ami ma.

Jövőre talán nem felejtem el a pontos dátumot. Addig is kellemes olvasgatást és még több jó filmélményt kívánok mindenkinek.

süti beállítások módosítása