Zene és szöveg (2007)

Vetítik: Péntek, RTL Klub 22:20

Music and Lyrics
színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 96 perc, 2007
Rendezte: Marc Lawrence
Főszereplők: Drew Barrymore, Hugh Grant

A heti zenés film, a Dreamgirls után. Tömören röviden. Központban ismét a szerelem, ami gondolom mindenkinek egyértelmű volt Hugh Grant neve láttám, szegény fiú, beskatulyáztatta magát egy életre.

Alex egy kiöregedett frontember, anno a '80-as években, szellemesen PoP! névre keresztelt fiúbandájával (és csípőmozgásával) varázsolta el a világot, azaz a tizenéves csitriket. Azóta már eltelt több, mint 20 év, ez egykor sikeres zenész kisebb haknikból és a régi számok jogdíjaiból tartja fenn magát. Egy nap az új szupersztár Cora Corman kéri fel egy dal megírására. Csak egy bökkenő van: Alex mindig is a zeneszerzéshez értett, a szövegeket más írta. Így kerül a képbe Sophie, a helyettesítő virággondozó, aki egyébként üdvözlő kártyák szövegeinek kitalálásával keresi a kenyerét. Így veszi kezdetét a közös munka, mely mindkettejük számára többet ad egy dalnál.

Nem hazudok, ez egy nagyon limonádé mozi. Agyatlan kikapcsolódás, 1-2 jobb számmal és Cora hülye karakterével fűszerezve. Megkapjuk a szokásos tanulságokat, és a kötelező romantikus köröket. 10/5. Shanti shanti.

Are you trying to tell me that you enjoyed that orgasm set to the "Gandhi" soundtrack?
süti beállítások módosítása