Kívánságműsor

Úgy láttam egyesek részéről van igény ilyesmire, másrészről pedig ezzel az akcióval valamiféle életet lehelnénk az ugyan kicsiny, de rendületlenül kitartó olvasóközönség köreibe. Szóval mostantól kezdve valamely fórumon - email vagy komment, kinek mi tetszik jobban – lehet filmet "rendelni".

Felmerül itt egy pár kérdés azért. Bennem felmerült annyi bizonyos. Mire jó ez egyáltalán? Ha valamit keresek, google barátunk hamar kiköpi a megfelelő oldalt. Film kritikát, véleményezést – nevezzük, ahogy tetszik – könnyedén találhatunk, legtöbbször magyar nyelven is. Szóval miért lenne igény egy ilyen akcióra, ha akkor azonnal kaphatok választ, így meg valószínűleg 1 hétbe is beletelik, mire kikerül a poszt az adott kérésről. Nos, erre az lenne a válaszom, hogy pont azért, amiért a Filmdzsungelt olvassák. Azért, ahogy írunk/ok és nem azért amiről.

Aztán van egy (szerintem) reális rizikófaktor is. Ez pedig a véleménykülönbségből adódhat. Ha ilyen akadna is - aminek az esélye természetesen nagyon kicsi - akkor gondolom, csak lenne magában és nem bántana senkit. (Sajnos a rossz tapasztalat mondatja ezeket velem. :(( )

A lényeg, hogy merjetek bátran írni, hogy mi legyen még. Bármit lehet kérni, de a demokrácia itt csődöt mond, mert önkényesen fogok válogatni. (Esetleg még szerzőtársaim is.)

Halkan jegyeznék meg még két dolgot. Először is nem fogytam ki a néznivaló filmekből; olyan sose lesz. Másrészről pedig, aki akar még mindig csatlakozhat, ezt természetesen emailben teheti.

Ha esetleg valaki ezt nem tudná: filmdzsungel@gmail.com

üdv,
tmichel

süti beállítások módosítása