Nyári szünet

Most kezdődne a nyár, és most jönne el az idő, hogy töménytelen mennyiségű filmet nézzünk és nagyrészükről írjunk (írjak) is. Ezzel szemben azt a szomorú hírt kell közölnöm, hogy ezen a nyáron üresen fog tátongani a blog, mert részemről én kiutazom külföldre a nyár teljes időtartamára. A blog ezen idő alatt nem valószínű, hogy frissülni fog, esetleg ha kint sikerül eljutni moziba és ott arra érdemes filmet látok, akkor egy röpke összefoglalóban kitérek rá. Ez persze a legoptimistább hozzáállás.

Megnyugtatok mindenkit, a nyári kihagyás nem jelenti a blog végét, tényleg csak átmeneti szünetről van szó. Szeptembertől visszatérünk újra, és újult erővel próbálunk néhány érdekesebb filmet a köztudatba juttatni. (Ez már nem optimista hozzáállás, ez már eldöntetett :))

Miután nélkülem nem megy a blog, így dmi kolléga sem tud ide írni, de összehoztunk neki egy blogot, ahol nincs megkötve általam. Errefele találjátok.

A közvetlen környezetem könnyebb tájékoztatása végett írok majd blogot kintről, ami valószínűleg tőmondatokban foglalja majd össze kinti létem. Ez a blog természetesen publikus, így akit esetleg érdekel a következő címen érheti el: michelbergert.posterous.com.

süti beállítások módosítása