Évzáró

Ahogy az eddigi évek során is, most is visszatekintek az emlúlt 365 napra. Bár idén meglehetősen szűkös volt a felhozatal a blogon, ennek ellenére született néhány bejegyzés, amire büszke vagyok. 

A listák idén is elkerülik a blogot. Nem tartom fontosnak, hogy még egyszer felkerüljön a netre ugyanaz a 10-15 film, ami más listákon is szerepel, csak éppen más sorrendben. Megteszik ezt mások, s aki olvasott minket, tudja, hogy mik jöttek be és mik nem. Ehelyett szeretek inkább elmélkedni az elmúlt évről picit. Arról, hogy mit terveztem és abból mi vált valóra. Meg arról, hogy mi legyen jövőre (vagy inkább idén, attól függ honnan nézzük).

Mint azt a tavalyi kis összegzőmben is írtam, 2010-re nem terveztem nagy dolgokat, de még világmegváltást sem. Ennek megfelelően nem is történt semmi eget rengető. Az év elején a megszokott úton robogtunk tovább, majd a nyár hozott egy kisebb törést a téridő kontinuumba. 3 hónap szünet következett. Visszatérés után erőteljes leeresztés. Nagyon kevés bejegyzéssel (de azok legalább viszonylag jók lettek), és megcsappant látogatottsággal. Ez nem szegte kedvem és az sem, hogy most már csak egyedül írom a blogot és nem úgy néz ki, hogy egyhamar jelentősen felduzzadna a szerkesztőgárda.

Az év végére összehoztuk a karácsonyi filmajánlós kis külinkiadásunk második felvonását. Mikro kivitelben, mert hogy hárman, mindössze három napon keresztül ajánlottunk. Rövidsége ellenére is sikernek könyvelem el - és az sem hanyagolható el, hogy sok embert vonzott a blogra.

2011-re ugyanazt tudom ígérni, mint 2010-re. Itt leszünk és írunk is (a folymatos T/1 a remény utolsó csírája, hogy valaha sok szerkesztős, látogatott blog leszünk).

Nem maradt más hárta, minthogy jó olvasgatást és sikerekben gazdag új évet kívánjak az olvasóközönségnek. 

BUÉK!

süti beállítások módosítása