Haladunk a korral: Facebook oldal

Legyünk őszinték magunkkal. Itt a blogon nem alakult ki közösség. Ez persze nagy részben az én hibám. Csak write-only módban működöm. Nem sokat válaszolgatok a kommentekre – arra a 1-2 beesőre havonta. Ezen szeretnék picit változtatni. Picit szeretném közelebb hozni az olvasókat.

Erre nincs is jobb eszköz, mint egy Facebookon oldal. Ezért is döntöttem úgy, hogy gyorsan létrehozok egyet. Mindössze pár kattintás volt. :)

Még csak alakul az ötlet, hogy merre is vigyem pontosan a dolgot, de nem szeretnék belőle egy újabb rss feedet csinálni. Persze megjelennek majd a linkek, de inkább szeretném, egyéb tartalmakkal feltölteni.

Miután a Filmdzsungelen csak hosszabb filmvéleményezések jelennek meg, ezért a blogra fel nem jutó filmekről néhány mondatban meg lehet ott emlékezni. Vagy esetleg lehet filmeket ajánlani. Végeredményben „extra” tartalomról beszelünk. Olyanról, ami más nem elég, hogy felkerüljön a blogra, de mindenképpen érdemes a megosztásra.

Az egész dolog még alakulóban van. Ötleteket, véleményeket szívesen fogadok, mint mindig. Főleg a profilképet illetően. Kommentben, e-mailben, vagy esetleg az újonnan alakult Facebook oldalon.

Nem árt, ha meg is találjátok az oldalt: a Filmdzsungel oldalának linkje.

süti beállítások módosítása